Turkije mag nooit lid worden van de EU

Turkije mag nooit lid worden van de EU

Spreektekst Key Debate

Frau Merkel, rijkskanselier van de Europese Unie, is afgelopen week op bezoek geweest bij de sultan van Turkije. Zij hebben het lot van de lidstaten bezegeld. Turkije moet versneld toetreden in ruil voor het beperken van de illegale migrantenstromen.

Het toont het failliet van de democratie. Duitsland beslist voor alle lidstaten.
De EU schaft zich af en wordt ingelijfd bij het nieuwe Ottomaanse Rijk.

Buitengrenzen zijn niet 100% waterdicht te krijgen, maar het herstellen van de binnengrenzen, is onbespreekbaar.

Liever levert de Europese elite zich uit aan het beest van Ankara.

Mensenrechten doen er niet meer toe, als Erdogan zijn eigen bevolking bombardeert, samenwerkt met Islamitische Staat, de democratie in Turkije afschaft en de vrijheid van meningsuiting smoort in geweld.

Pas in 1913 werden de Turken definitief van de Balkan verdreven en stopte het moorden en verkrachten van de Christelijke bevolking. Deze EU haalt de godsdienstoorlogen terug naar Europa.

Overal waar islam is, worden kinderen als bruid verkracht, is de vrouw tweederangs handelswaar, worden andersgelovigen gemarteld en vermoord.

Als Merkel zegt, dat islam behoort tot Europa, dan verloochent zij alle Christelijke en humanistische waarden van het Avondland. Nu al is zij medeschuldig aan de misdrijven in opvangcentra en de omgeving daarvan. Verkrachtingen, geweld tegen Christenen, het gebeurt op grote schaal.

Het gaat gebeuren in elke stad, in elk dorp. Dat is islam. Verovering van het Westen.

Daarom:
Stop de invasie,
Binnengrenzen dicht en
Turkije nooit lid laten worden van de Europese Unie.

Disclaimer

De uitsluitende aansprakelijkheid berust bij de auteur van deze website. Het Europees Parlement is niet aansprakelijk voor de in de site vervatte informatie.

© 2020 - PVV Europa