Laat de patriotten het overnemen!

Laat de patriotten het overnemen!

Spreektekst over EU en de G20 top op 7 en 8 juli

Voorzitter,

Wat doet de EU op de G20? De Raad en de Commissie zijn incompetent. Zij zijn niet in staat de grote problemen in de Europese Unie aan te pakken en op te lossen.

Nog steeds is de werkeloosheid dramatisch, nog steeds staan banken op omvallen, nog steeds is de schuldenberg groter dan ooit, nog steeds stromen migranten met duizenden per dag de EU binnen, nog steeds vinden vrijwel elke week aanslagen plaats.De oplossingen voor deze tijd komen van de patriotten. Deze commissie moet een voorbeeld nemen aan de Visegrad landen in plaats van ze te veroordelen.

De heer Juncker moet een voorbeeld nemen aan zijn partijgenoot de heer Orban en de grenzen sluiten.
• Leg de boten van de criminele NGO’s aan de ketting.
• Zet de bemanning achter slot en grendel.
• Confisqueer de tegoeden van deze NGO’s.
Juncker moet Frontex opdracht geven het Australische model toe te passen: boten moeten teruggesleept worden naar Libie. Migranten zijn inmiddels veiliger in Libie, dan Engelsen in Engeland, Fransen in Frankrijk of Duitsers in Duitsland.
U bent een volledig incompetent en onverantwoordelijk bestuurder. Ik zeg de heer Juncker en zijn hulpje Frans Timmermans: stap op!
Laat de patriotten het overnemen. Wij nemen wel verantwoordelijkheid. Wij hebben de oplossingen en wij nemen wel effectieve maatregelen

Disclaimer

De uitsluitende aansprakelijkheid berust bij de auteur van deze website. Het Europees Parlement is niet aansprakelijk voor de in de site vervatte informatie.

© 2020 - PVV Europa