Grenzen dicht tegen gelukszoekers tsunami

Grenzen dicht tegen gelukszoekers tsunami

Voorzitter,
Na een jarenlange uitzichtloze strijd heeft nu ook Rusland in Syriƫ de wapens tegen IS opgepakt. Dit zou de beslissende factor kunnen zijn in de vernietiging van deze vijand van de mensheid.

Maar is de oorlog in Syrië een probleem van de EU, omdat daardoor honderdduizenden migranten de EU binnenstromen? Komen ze hier om de oorlog te ontvluchten? Nee, absoluut niet, want gevluchte Syriërs wonen al jarenlang veilig in Turkije, Jordanië of Libanon.

Het probleem is gratis geld, gratis woning en gratis zorg in Duitsland en andere EU-lidstaten.
Het probleem is dat de EU haar binnen- en buitengrenzen niet sluit.

Op deze dag dat wij de slag van Lepanto herdenken, zijn wij mordicus tegen het afschaffen van visumplicht voor Turkije. Het is de deur openzetten voor een nog veel grotere instroom van ongewenste economische migranten en islamisering van de EU.

De commissie moet een voorbeeld nemen aan premier Orban, die wel weet hoe hij deze invasie moet aanpakken.

We hebben prikkeldraad nodig en bewaking van onze nationale grenzen om te voorkomen dat de Europese landen kapot gaan aan de vernietigingsdrang van de Islam.

Disclaimer

De uitsluitende aansprakelijkheid berust bij de auteur van deze website. Het Europees Parlement is niet aansprakelijk voor de in de site vervatte informatie.

© 2020 - PVV Europa