Geen recht op verkrachting

Geen recht op verkrachting

Spreektekst

Voorzitter,

Vorige week werd in Duitsland een illegale Afghaan aangehouden. Hij verkrachtte en vermoordde een veelbelovende studente. Zij was 19 jaar oud, in de bloei van haar leven. Ze zette zich actief in voor de opvang van migranten. Het was de dochter van een EU-official.

Het had uw dochter kunnen zijn. Het had mijn dochter kunnen zijn. Politici en media noemen het een incident. In Duitsland zijn er inmiddels duizenden verkrachtingen, berovingen, geweldplegingen door illegale indringers.

Bij hoeveel incidenten geeft deze commissie toe dat er en struktureel probleem is? tienduizend?; honderdduizend?; een miljoen?

Het antwoord is: nooit. U gaat nooit toegeven dat er een struktureel probleem is. Deze illegale indringers dragen de overtuiging uit dat ze recht hebben op het verkrachten van onze vrouwen, van onze kinderen. Ja ook onze kinderen, want jongens en meisjes of ze nu vijf jaar zijn of tien. Het maakt niet uit: ze worden verkracht. Ze worden vermoord.
U zal blijven ontkennen schuldig te zijn aan deze tsunami van geweld tegen vrouwen en kinderen in onze steden.

Maar u heeft de grenzen opengezet, de veerdienst opgezet om deze illegalen op te halen voor de kust van Libie. U werkt samen met de dictator van Turkije, de handlanger van IS, van Al-Quaida, van Al-Nusra, van de slagers in Aleppo, in Homs, in Mosul. U bent fout.

Dus ik geef u deze boodschap mee voor de raad van 15 december:
- sluit de nationale grenzen
- stuur de indringers terug naar Turkije en Libie
- stop onderhandelingen met Turkije, stop de islamisering van Europa.

Disclaimer

De uitsluitende aansprakelijkheid berust bij de auteur van deze website. Het Europees Parlement is niet aansprakelijk voor de in de site vervatte informatie.

© 2020 - PVV Europa