enflogo

Terrorismebestrijding

Terrorismebestrijding

Spreektekst

Voorzitter,

Europa is de afgelopen jaren opgeschrikt door talloze door de islam geïnspireerde en gelegitimeerde terroristische aanslagen.

Volgens de EU-coördinator voor terrorismebestrijding, zijn er meer dan 50.000 geradicaliseerde moslims in Europa. Toch komt het woord “islam” precies nul keer terug in het verslag. Nul keer!

Wat dit parlement doet is niet meer dan een druppel op een gloeiende plaat. De titel van het verslag is goed, de inhoud is volstrekt onvoldoende. Er wordt gesproken over onzinnige termen als islamofobie, en zogenaamde aanvallen op moslims.

Dit terwijl islamieten verantwoordelijk zijn voor 99% van alle terroristische moorden in 2015, en 95% van alle terroristische moorden in 2016.

Dat zijn niet mijn gegevens, maar de gegevens van Europol. Critici krijgen het stempel “islamofoob”, terwijl de echte oorzaak, de islam, niet wordt benoemd. Het is de omgekeerde wereld.

Voorzitter, wat ons betreft is er geen plaats in Europa voor jihadisten en geradicaliseerde moslims, en worden de grenzen onmiddellijk gesloten.